Buze

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a îmbunătăți aspectul buzelor tale și de a obține un rezultat cu aspect natural și de lungă durată, tehnica de micropigmentare a buzelor (lip blushing) este opțiunea perfectă pentru tine. La Arch Brows Studio & Academy, folosim cele mai recente tehnici de micropigmentare precum și pigmenți de cea mai înaltă calitate (cu conținut scăzut de dioxid de titan) pentru a crea o îmbunătățire cu aspect natural care vă va ajuta să vă simțiți mai încrezătoare și frumoase.

Tehnica “Lip Blushing” este o formă de machiaj semipermanent care adaugă culoare și definiție buzelor tale si poate ajuta la crearea unui aspect mai plin, mai definit, precum și la corectarea oricăror asimetrii minore sau imperfecțiuni (pete pigmentare, decolorari, granuloame Fordyce, cicatrici herpetice) ale culorii si formei buzelor.

Beneficiile tehnicii “lip blushing” includ:

 1. Rezultate de lungă durată: Cu o îngrijire adecvată, tehnica “Lip Blushing”  poate avea o remanența de până la trei ani, astfel încât să vă puteți bucura de buzele frumoase fără a fi nevoie de retușuri constante.
 2. Personalizare: te consiliem în alegerea nuanței și formei perfectă care să se potrivească caracteristicilor și preferințelor tale individuale, astfel încât să poți avea buzele perfecte care să completeze frumusețea ta unică.
 3. Comoditate: tehnica “Lip Blushing” elimina necesitatea aplicării zilnice a rujului, astfel incat sa economisești timp si sa iti simplifici rutina zilnica.
 4. Rezultate cu aspect natural: Scopul nostru este de a iti îmbunătăți frumusețea naturală, nu de a crea un aspect artificial sau exagerat. Lip blushing-ul creează o îmbunătățire subtilă care arată natural și completează trăsăturile tale individuale.
 5. Încredere: Cu buze mai pline și mai definite, te vei simți mai încrezătoare și mai frumoasă, gata să faci fata cu încredere provocărilor zilei.

 

 

Contraindicatii:

Lip Blushing -ul este o modalitate fantastică de a iti îmbunătăți aspectul buzelor și de a obține un rezultat natural și de lungă durată. Cu toate acestea, este important să știi că există unele contraindicații care te pot împiedica să fii candidat pentru aceasta procedură si acestea includ:

 1. Sarcina sau alăptarea: Nu recomandăm tehnica “Lip Blushing” femeilor însărcinate sau care alăptează;
 2. Infecții active cu virusul herpetic: Dacă în prezent aveți o erupție herpetica sau dacă sunteți predispusa unei erupții, va trebui să așteptăm până când leziunea s-a vindecat complet înainte de a face lip blushing.
 3. Anticoagulantele: dacă luați anticoagulante, este posibil să fie nevoie să vă ajustati doza sau să opriți temporar medicamentul pentru a reduce riscul de sângerare sau vânătăi din timpul procedurii. Acest lucru se face doar cu acordul/recomandarea medicului dvs. curant. 
 4. Alergii: dacă aveți antecedente de alergii sau reacții la pigmenți sau machiaj, este posibil să fie nevoie să efectuăm un test de toleranta înainte de procedură pentru a ne asigura că nu aveți o reacție alergică. 

Dacă vă gândiți să apelați la procedura de lip blushing, este important să discutați istoricul dumneavoastră medical și orice nelămurire cu noi. Dorim să ne asigurăm că sunteți un candidat sigur și adecvat pentru procedură și că obțineți rezultatele frumoase, cu aspect natural pe care le doriți.

 

La studioul nostru, credem în îmbunătățirea frumuseții tale naturale și în crearea unui aspect care să fie unic pentru tine. Stilul nostru unic de lip blushing este conceput pentru a vă îmbunătăți forma și culoarea naturală a buzelor, creând un efect subtil care arată natural și completează trăsăturile dumneavoastră individuale.

Dacă te gândești sa apelezi la aceasta procedura, există câteva recomandări importante de urmat înainte de procedură pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile;

 1. Evitați alcoolul, cofeina și medicamentele care subțiază sângele cum ar fi aspirina sau ibuprofenul, deoarece acestea pot crește riscul de sângerare și vânătăi.
 2. Hidratează-te: bea multă apă în zilele premergătoare procedurii pentru a te asigura că buzele tale sunt hidratate și sănătoase.
 3. Evita expunerea la soare: evitați expunerea la soare și paturile de bronzat în zilele premergătoare procedurii, deoarece arsurile solare sau pielea bronzată pot afecta culoarea și vindecarea buzelor.
 4. Exfoliați: Exfoliați-vă ușor buzele în zilele premergătoare procedurii pentru a îndepărta orice piele uscată sau descuamată, care poate afecta aspectul și vindecarea buzelor.
 5. Evitați filler-ele (injectările cu acid hialuronic): așteptați cel puțin patru săptămâni de la injectarea cu acid hialuronic înainte de a apela la procedura de lip blushing pentru a vă asigura că acidul s-a așezat și buzele s-au vindecat complet.
 6. Opriți utilizarea retinolului și a acizilor (glicolic, lactic, salicilic): Dacă utilizați retinol sau acizi pe buze, încetați să le utilizați cu cel puțin o săptămână înainte de procedură pentru a evita orice iritație sau sensibilitate.

Urmând aceste îndrumări, te poți asigura că buzele tale sunt în cea mai bună stare posibilă pentru procedura de lip blushing și că obții rezultatele frumoase, cu aspect natural pe care le dorești.

 

1. Cine poate beneficia de procedura de “lip blushing”?

Aceasta este o opțiune excelenta pentru oricine caută sa-si sporească frumusetea naturala a buzelor printr-un tratament subtil, de lunga durata.

2. Clienta perfecta este cea care:
 1. Dorește să-și îmbunătățească culoarea naturală a buzelor: tehnica "Lip Blushing" este o opțiune excelentă pentru oricine care caută să adauge un plus subtil culorii naturale a buzelor, fără a fi nevoie de aplicarea zilnică a rujului.
 2. Are buze palide, decolorate sau cu tonuri reci (violet, albăstrui) în mod natural: prin aceasta tehnica putem reda o culoare naturala rozalie, de buze sanatoase.
 3. Vrea o rutină de înfrumusețare fără bătăi prea mari de cap: Cu “lip blushing” te poți bucura de rezultate de lungă durată care elimină necesitatea aplicării zilnice a rujului, făcându-l o opțiune excelentă pentru oricine dorește să-și simplifice rutina de înfrumusețare.
 4. Dorește o îmbunătățire a aspectului natural: Stilul nostru unic de lip blushing se concentrează pe îmbunătățirea formei și culorii naturale a buzelor, creând o îmbunătățire subtilă care arată natural și completează trăsăturile tale individuale.
 5. Are așteptări realiste: este important să aveți așteptări realistele la aceasta procedura, deoarece este mai degrabă o îmbunătățire subtilă decât o transformare dramatică.
 6. Dorește să-și îmbunătățească culoarea naturală a buzelor: tehnica "Lip Blushing" este o opțiune excelentă pentru oricine care caută să adauge un plus subtil culorii naturale a buzelor, fără a fi nevoie de aplicarea zilnică a rujului.
 7. Are buze palide, decolorate sau cu tonuri reci (violet, albăstrui) în mod natural: prin aceasta tehnica putem reda o culoare naturala rozalie, de buze sanatoase.
 8. Vrea o rutină de înfrumusețare fără bătăi prea mari de cap: Cu “lip blushing” te poți bucura de rezultate de lungă durată care elimină necesitatea aplicării zilnice a rujului, făcându-l o opțiune excelentă pentru oricine dorește să-și simplifice rutina de înfrumusețare.
 9. Dorește o îmbunătățire a aspectului natural: Stilul nostru unic de lip blushing se concentrează pe îmbunătățirea formei și culorii naturale a buzelor, creând o îmbunătățire subtilă care arată natural și completează trăsăturile tale individuale.
 10. Are așteptări realiste: este important să aveți așteptări realistele la aceasta procedura, deoarece este mai degrabă o îmbunătățire subtilă decât o transformare dramatică.
3. Cum vor arata buzele tale când pigmentul începe sa se estompeze?

Lip Blushing este un tratament cosmetic semi-permanent care poate dura intre 1 si 3 ani, in funcție de o varietate de factori, cum ar fi tipul de piele, stilul de viața si îngrijirea ulterioara.

Deoarece pigmenții utilizați sunt aplicați aerat si superficial în piele, necreând o saturație prea mare, culoarea se va estompa treptat în timp.

Spre deosebire de micropigmentarea tradițională a buzelor cu efect de ruj, care se poate estompa în mod neuniform, lăsând în urmă un contur accentuat în jurul sau în afara liniei de vermilion a buzelor, lip blushing se estompează în mod natural și uniform, permițând retușuri și ajustări ușoare după cum este necesar. Pe măsură ce culoarea se estompează, este posibil să observi o deschidere treptată a culorii buzelor, dar aspectul general al buzelor tale va rămâne subtil și natural.

Poți alege să iei retusezi buzele la fiecare 12 până la 18 luni, în funcție de nevoile și preferințele tale individuale, dacă vrei sa menții culoarea buzelor proaspăta și vibranta, sau poți decide sa aștepți eliminarea totala a culorii din piele, fără a lasă niciun reziduu.

Unul dintre lucrurile care ne diferențiază este utilizarea pigmenților cu conținut scăzut de dioxid de titan , care nu lasă un reziduu alb gălbui pe buze în momentul când se estompează si nici nu usucă buzele, așa cum fac alți pigmenți.

Aceasta înseamnă că te poți bucura de toate beneficiile lip blushing-ului fără sa iei faci griji cu privire la orice reziduu inestetic sau decolorare nenaturala a buzelor.

4. De ce nu recomandam procedura de Micropigmentare conturului buzelor?

Unele cliente ar putea fi interesate să apeleze la tehnica de micropigmentare a conturului buzelor, iar noi, in general, nu recomandăm această abordare deoarece aceasta tehnica crează o linie aspră, cu aspect nenatural în jurul marginilor buzelor (liniei de vermilion).

În schimb, prin tehnica lip blushing-ul folosim o combinație de tehnici de umbrire și conturare pentru a crea o îmbunătățire subtilă, cu aspect natural, a buzelor tale. Această abordare oferă un aspect mai tânăr și mai proaspăt, spre deosebire de aspectul dur și uneori îmbătrânit pe care îl poate oferi doar conturarea buzelor.

Va consiliem în alegerea nuanței și formei perfectă care să se potrivească caracteristicilor și preferințelor dvs. individuale, asigurându-vă că arătați și vă simțiți întotdeauna cel mai bine.

Oferim, de asemenea, instrucțiuni detaliate de îngrijire ulterioară pentru a vă ajuta să vă mențineți longevitatea și frumusețea tratamentului dvs. “Lip blushing”.

5. Reguli de îngrijire post procedura de “lip blushing”
 1. Păstrați-vă buzele uscate și curate în primele 24 de ore după procedură. Intr-o ora de la terminarea procedurii, spală buzele cu apa si săpun neutru si usucă buzele, prin tapotare, cu un prosop de hârtie. Pe parcursul zilei, folosește șervețele uscate de hârtie pentru a absorbi excesul de lichid limfatic. Dacă este nevoie (observi o acumulare a lichidului limfatic), poți spală din nou buzele.
 2. Aplicați un strat subțire de vaselină sau un balsam de buze care conține SPF pe buze de mai multe ori pe zi pentru a le menține hidratate, începând cu ziua doi după procedura timp de doua săptămâni.
 3. Evitați să mâncați alimente bogate în acid sau ulei, deoarece acestea vă pot face ca pigmentul să se estompeze mai repede.
 4. Evitați fumatul sau consumul de alcool în prima săptămână după tratament.
 5. Evitați mediile fierbinți și cu aburi, cum ar fi saunele, căzile cu hidromasaj sau băile de aburi, în prima săptămână după tratament.
 6. Nu vă rupeți cojile sau zgâriați buzele, deoarece acest lucru poate face ca pigmentul să se estompeze neuniform sau chiar să se desprindă complet.
 7. Evitați lumina directă a soarelui și paturile de bronzat și purtați întotdeauna un balsam de buze cu SPF minimum 50 când stați afară.
 8. Evitați orice exerciții fizice intense sau activități care pot provoca transpirație excesivă în prima săptămână după tratament. Fiți blânda când vă spălați pe dinți și evitați pasta de dinți care conține agenți de albire pentru prima săptămână după tratament.

Procesul de vindecare al fiecăruia este diferit, așa că dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la îngrijirea dumneavoastră ulterioară, nu ezitați să ne contactați pentru îndrumare.