Eyeliner

Spune “la revedere” corvoadei zilnice de a aplica creionul sau tușul de ochi si alege tehnica Micropigmentarea ochilor/Eyeliner.

Folosim cele mai noi tehnici și pigmenți de cea mai înaltă calitate pentru a crea o îmbunătățire cu aspect natural, care va dura ani de zile.

 

Cine poate beneficia de Micropigmentarea ochilor?

 

Micropigmentarea ochilor este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să economisească timp și sa scape de bătaia de cap generata de aplicarea zilnică a machiajului de ochi.

Acest tip de micropigmentare este perfect pentru femeile ocupate, pentru care fiecare secundă contează. Între muncă, familie și obligații sociale, nu avem timp de pierdut cu o rutină lungă de machiaj în fiecare dimineață. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie sa arătăm și să ne simțim cât mai bine.

Cu ajutorul micropigmentarii ochilor, vei avea ochii perfect definiți în fiecare zi, fără a fi nevoie să-ți petreci timp aplicând și reaplicând eyeliner-ul.

Acest lucru înseamnă ca iei poți începe ziua cu încredere și ușurință si sa faceți fata tuturor sarcinilor care se ivesc pe parcursul zilei fără grija reaplicarii machiajului.

1. Femeia căreia i se potrivește aceasta procedura este cea care:
 1. Dorește să-și îmbunătățească aspectul ochilor: Micropigmentarea ochilor poate face ochii să pară mai definiți și mai vibranti, fără a fi nevoie de aplicarea zilnică a machiajului.
 2. Are un stil de viață activ: dacă ai un program încărcat sau pur și simplu nu vrei sa te machiezi în fiecare zi, eyelinerul este o soluție excelentă.
 3. Are alergii sau sensibilități: Dacă ai alergii sau sensibilități la machiajul tradițional, eyelinerul poate fi o alternativă excelentă care nu va provoca iritații.
 4. Întâmpina dificultati în aplicarea creionului sau tusului de ochi: aplicarea creionului de ochi poate fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp, mai ales dacă ai probleme cu coordonarea ochi-mână sau probleme de vedere.
 5. Dorește o soluție de lungă durată: Cu o îngrijire adecvată, micropigmentarea ochilor va dura ani de zile, astfel încât să te poți bucura de ochi frumoși și definiți pentru o lungă perioadă de timp.
2. Care sunt beneficiile Micropigmentarii ochilor?
 1. Simetric: vom măsură si echilibra eyelinerul astfel încât tu sa nu mai pierzi timp în fiecare dimineață sa găsești simetria perfecta.
 2. Rezistent la transfer și rezistent la apă: nu este nevoie sa vă mai faceți griji ca eyelinerul se va șterge într-o zi fierbinte de vara.
 3. Economie de timp: spune la revedere rutinei zilnice de aplicare și reaplicare a creionului de ochi. Cu machiajul permanent, vei avea ochii perfect definiți în fiecare zi.
 4. Economie de bani: în timp, costul achiziționării produselor calitative de make-up se poate ridica la sume considerabile. Cu micropigmentarea ochilor, veți economisi bani pe termen lung eliminând nevoia de achiziții recurente de produse de make-up.
 5. Personalizabil: vom personaliza eyelinerul perfect pentru a se potrivi stilului tău individual, indiferent dacă preferi o linie subțire, un efect grafic sau un aspect mai îndrăzneț, dramatic.
 6. De lungă durată: Cu o îngrijire adecvată, eyelinerul va avea o remanența de ani de zile (pana la 5 ani), fără a avea nevoie de intretinere, astfel încât să vă puteți bucura de ochi frumoși și definiți pentru o lungă perioadă de timp.

Este important de reținut că aceasta tehnica poate să nu fie potrivită pentru toată lumea. Dacă aveți anumite afecțiuni medicale sau luați anumite medicamente, este posibil să nu fiți eligibil pentru această procedură. Vom efectua o consultație amănunțită pentru a vă determina eligibilitatea și pentru a discuta eventualele riscuri.

3. Contraindicațiile generale ale Micropigmentarii ochilor includ:
 1. Sarcina și alăptarea: Femeile care sunt însărcinate sau care alăptează ar trebui să aștepte până după ce au terminat alăptarea pentru face procedura.
 2. Anticoagulantele și anumite medicamente: dacă luați anticoagulante sau anumite medicamente, este posibil să nu fiți eligibil pentru micropigmentarea ochilor. Vă rugăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a face o programare.
 3. Afecțiuni ale pielii: dacă aveți anumite afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczema sau psoriazisul, este posibil să nu fiți eligibil.
4. Recomandări de urmat înainte de procedura:

Dacă utilizați seruri pentru creșterea genelor (de tipul Bonilash), ar trebui să încetați să le utilizați cu cel puțin șase săptămâni înainte de procedură.

Serurile pentru creșterea genelor pot crește fluxul de sânge în zona pleoapelor, ceea ce poate afecta rezultatul final al procedurii, provocând o retenție scăzută si/sau migrarea pigmentului. În plus, ar trebui să evitați consumul de alcool, cofeină și medicamente pentru subțierea sângelui si antiinflamatoare cu 24-48 de ore înainte de procedură. Acest lucru poate reduce riscul de sângerare și umflare în timpul procedurii. După procedura inițială, există un timp de vindecare de aproximativ una până la două săptămâni.

În acest timp, este posibil să aveți o ușoară sensibilitate în zona pleoapelor, dar acest lucru ar trebui să dispară în câteva zile. Este important să urmați instrucțiunile de îngrijire post procedura furnizate pentru a asigura o vindecare adecvată și rezultate de lungă durată.

Procesul este rapid și practic nedureros. Folosim un dispozitiv digital de ultimă generație care depune pigmentul în piele, creând un rezultat precis și de lungă durată. Vei fi uimita de cât de ușor este să te trezești în fiecare dimineață cu ochii perfect definiți!