PASUL 1:

CONSULTUL

Primul pas in pigmentarea sprancenelor consta in consultatia cu tehnicianul care va efectua procedura, cand veti avea ocazia de a ne spune asteptarile dvs., stilul de viata si starea de sanatate.

Tot atunci veti primi informatii despre metoda de lucru, aparatura folosita, masurile de sterilizare si igiena, despre ingrijirea sprancenelor dupa procedura si contraindicatii.

Dupa aceasta discutie, vom pensa sprancenele, vom analiza tonul pielii, nuanta parului, simetria faciala si alte repere specifice esteticii si in acord cu dorintele dvs., vom simula prin desen cu creionul, forma cea mai potrivita.

PASUL 2

DESENAM FORMA TA IDEALA DE SPRANCENE

Folosindu-ne de repere ce tin de volumetria faciala, simulam prin desen o forma de sprancene ce ti se potriveste cel mai bine. Te vom ruga sa zambesti, sa razi si sa faci diferite expresii faciale pentru a ne asigura ca forma desenata este ideala pentru tine. Scopul nostru este sa cream sprancene frumoase ce sunt in deplina concordanta cu simetria ta faciala. Vom alege culoarea si intensitatea potrivite pentru tine.

PASUL 3

APLICAM ANESTEZIC TOPIC PE SPRANCENE

Multe cliente ne intreaba daca „Doare?”. Raspunsul este „NU”. Cele mai multe dintre cliente nu se plang de durere si achiar adorm in timpul procedurii. Inainte de microblading aplicam un anestezic topic si asteptam 15-20 min pentru a ne asigura ca disconfortul va fi minim. Poti sa te relaxezi, sa asculti muzica la casti si sa vizezi ca vei avea sprancene si pe plaja sau la piscina!

PASUL 4

INCEPEM PROCEDURA DE MICROBLADING

Indata ce zona a amortit, incepem procedura de microblading. Aceasta dureaza intre 30 min si 1 ora. Fiecare fir este meticulos asezat pentru a replica directia naturala de crestere a firelor de tale de par. De aceea putem considera microblading o forma de arta si este nevoie de un tehnician calificat care sa duca la indeplinire acest demers.

PASUL 5

ITI DEZVALUIM NOILE TALE SPRANCENE!

La final, dupa ce procedura de tatuaj a luat sfarsit, iti dezvaluim rezultatul! Stergem masca de pigment si iti aratam noile tale sprancene. Este inceputul unei relatii frumoase intre tine si noile tale sprancene! Fara stresul creionarii zilnice a sprancenelor, fara sprancene manjite pe perna, doar sprancene frumos conturate fie soare, ploaie, vara sau iarna, pana la 2 ani.

Clientele noastre fericite se trezesc cu sprancene imecabile si ne mandrim cu faptul ca microblading-ul schimba vieti!

Esti gata sa descoperi microblading?

Viziteaza-ne la studio-ul nostru din Bucuresti!

Ai intrebari? Suna-ne la numarul 0730 933 937