Politica de programari

Pentru toti clientii noi va fi perceput un avans de 200 lei la efectuarea programarii. Balanta restanta de plata va fi achitata in ziua programarii, dupa efectuarea serviciului.

In eventulitatea in care vei dori reprogramarea serviciului, poti face acest lucru pe site sau telefonandu-ne la +40740790990, oricand dar nu mai tarziu de 72 ore inainte de data si ora programarii tale.

Vei primi un mesaj de confirmare a programarii cu cel putin 5 zile inainte. Noi ne rezervam o fereastra de 3 ore pentru fiecare client nou (desi procedura rareori dureaza mai mult de 2 ore) pentru a ne asigura ca acordam fiecarui chip pe care lucram atentia si consideratia pe care le merita, asa ca din respect pentru tehnicienii nostri si pentru timpul lor, te rugam sa raspunzi la mesaj si sa confirmi programarea.

In evetualitatea in care nu te prezinti la programare sau nu confirmi programarea cu cel putin 72 ore inainte, programarea ta va fi anulata si avansul NU va fi returnat.

Te rugam sa te prezinti la programare la ora specificata. Daca intarzii mai mult de 20 min la programare, ne rezervam dreptul de a anula programarea si avansul tau NU va fi returnat.