Sprancene

“Consider increderea in sine o componenta vitala in garderoba oricarei femei care vrea sa transmita vitalitate si pofta de viata. A avea un look ingrijit in fiecare zi denota un respect fata de cei din jur, dar care incepe cu respectul fata de sine. Ca femeie, stiu cata complexitate implica acordarea atentiei si interesului in toate planurile in care trebuie sa fim impecabile: o femeie de afaceri, o gospodina, o sotie sau mama, o colega si toate celelalte roluri pe care trebuie sa ni le asumam cateodata pe parcursul unei singure zile. Prin micropigmentare doresc sa ofer femeilor increderea in sine si timpul pentru a face fata tuturor acestor provocari.” Delia Catargiu

 

Ce este micropigmentarea fir cu fir

Micropigmentarea este un tatuaj cosmetic permanent (PMU), realizat cu aparatul digital, care poate rezolva cu succes cele mai multe cazuri în care sprâncenele sunt prea rare, sau prea subțiri.

Concret, prin micropigmentare, o cantitate mică de pigment cosmetic este depozitată cu ajutorul unor configurații diferite de ace foarte subțiri în stratul papilar al dermului (la aproximativ 0,5 mm adâncime) pentru a crea efectul de fire. Metoda este apreciată de majoritatea clientelor noastre pentru efectul foarte natural obținut. Este tehnica ideala pentru persoane fara tatuaje anterioare, pentru persoanele ce isi doresc o evidentiere subtila a sprancenelor naturale sau pentru persoanele ce poarta un make-up discret zi de zi.

 

Ce este shadingul

Shading-ul si powdering-ul sunt tehnici de machiaj permanent (PMU), iar efectul obtinut este mai intens, mai saturat asemanator fardului de sprancene, dar fara linii clare si bine definite dar cu o forma si volum vizual vizibil. Este o tehnica ideala pentru sprancene ce necesita o corectie mare de forma, sprancene cu fir natural gros sau inchis la culoare, pentru corectii a unor tatuaje anterioare, pentru persoanele cu tenul uleios si porii dilatati.